About Us

brigitte@ingenio-marketing.be

About Us


Een professionele aanpak en een goede service zijn belangrijk. Ik sta erop een persoonlijke

benadering  te hanteren en maak graag tijd voor een gesprek. Alle activiteiten waar ik mee 

begin worden dan ook tot een goed einde gebracht, waarbij ook de kleine details belangrijk zijn.

Ingénio

Een bron aan meer dan 30 jaar ervaring


Ingénio is een bedrijf opgericht om het mogelijk te maken jouw bedrijf en je werknemers te helpen zoeken naar de gepaste events, gifts en communicatie om je visie, plannen en/of producten te delen met je klanten. Alsook om je werknemers en klanten te bedanken voor het vertrouwen dat zij hebben in je bedrijf.

Na een carrière van 34 jaar in de Telecomsector, waar ik de communicatie en events verzorgde, kreeg ik de opportuniteit om in april 2016 een eigen zaak op te starten. De kennis die ik opgebouwd heb en de ervaring die ik verzameld heb door de jaren heen, komen hierbij van pas.

Our Mission


Een professionele aanpak en een goede service zijn belangrijk. Ik sta erop een persoonlijke benadering te hanteren en maak graag tijd voor een gesprek. 

Alle activiteiten waar ik mee begin worden dan ook tot een goed einde gebracht, waarbij ook de kleine details belangrijk zijn

Why Choose Us


Ingénio staat voor veelzijdigheid en dat komt tot uiting met de 3 pijlers die onder

de naam zijn ontstaan.

  • Tijdens een event moet alles tip top zijn en iedereen moet zich goed voelen, gastvrijheid in de brede zin van het woord is dan ook heel belangrijk..

  • Om je bedrijf te promoten kan je gebruik maken van gifts, gadgets en promomateriaal. Hierbij zoek ik graag mee naar het geschikte materiaal dat past binnen de strategie van je bedrijf.

 

  • Duidelijk communiceren met je klanten en prospecten is essentieel. Samen bepalen we je doelgroep en bouwen we aan een marketing plan waarin we een ideale mix vinden van nieuwsbrieven, sociale media, etc.


Our Team


Ingénio richt zich voor gadgets op grote bedrijven en KMO's. Voor events en communicatie vooral op bedrijven die geen marketingdienst hebben of op zaakvoerders, marketing managers en

assistenten die wat hulp kunnen gebruiken om bij te springen tijdens drukke periodes,

Ingénio is op freelance basis beschikbaar. 

Heb je hele grootse plannen dan kan ik je adviseren en werk ik indien nodig met de beste partners samen.

Contact Us


Adres: 't Sween 17 - 2160 Wommelgem


Email: brigitte@ingenio-marketing.be


Phone: (32) - 0477 50 00 80


BE0653.981.918