Stay safe extra's

Stay Safe hygienische accessoires  

Naast het grote aanbod van mondmaskers (wegwerp en herbruikbare) zijn er tal van accessoires op de markt, zaken die bijdragen tot de algemene hygiene en om de lucht in je zaak of thuis te kunnen meten en te reinigen. Hier kan je alvast enkele voorbeelden vinden, ze zijn meestal beschikbaar in diverse kleuren en kunnen bedrukt worden met je naam of logo.

Blijf de basismaatregelen toepassen zoals afstand houden en het wassen van je handen.

We zijn hier om te helpen! 

Neem contact met ons op voor advies, mogelijkheden , prijzen en levertermijnen via mail, telefonsich of whatsapp.

Luchtkwaliteitsmeter

Deze 5-in-1 luchtkwaliteitsmeter beschikt over geavanceerde sensoren om zowel de CO2, HCHO, TVOC, temperatuur en luchtvochtigheid te meten. Hiermee is altijd mogelijk om op te hoogte te blijven wat de luchtvervuiling waardes in een ruimte zijn. Doordat deze meter over een accu beschikt en klein in formaat is, is het mogelijk om de luchtkwaliteitsmeter te plaatsen, op te hangen en mee te nemen.

Handgel

Handgel : Deze desinfecterende handgel biedt de juiste bescherming tegen
schadelijke bacteriën en virussen. De compacte handgel is heeft een inhoud
van 60 ml, zodat je deze makkelijk overal mee kunt nemen om je handen te
desinfecteren. Het middel is een gel op basis van 75% alcohol.
Verkrijgbaar bedrukt en onbedrukt. 

Pen met spray

Hygiënische balpen met geïntegreerde oplaadbare spray en beschermkap. Afgewerkt in duurzaam glanzend ABS en schrijven in blauwe inkt. Spuitcapaciteit 10ml. Vloeistof niet inbegrepen. Beschikbaar in het wit.

10 ml. Navulbaar. Vloeistof Niet Inclusief

Sleutelhanger anticontact

Hygiënische anti-contact sleutelhanger, gemaakt van resistent aluminium. De enige sleutelhanger die speciaal ontworpen is voor gebruik in het openbaar vervoer en om het aanraken van oppervlakken met uw handen te vermijden (deurklinken, schakelaars, openbare kranen, geldautomaten...). Hij heeft een groot drukgebied en een comfortabele vingerafdruk.

Ozon generator

Ozongenerator met een elegante en discrete effen witte afwerking. Dankzij de reinigende en desinfecterende werking van ozon worden bacteriën, andere ziekteverwekkende micro-organismen en slechte geuren uit het behandelde gebied geëlimineerd; een gevoel van een veiligere en aangenamere omgeving. Twee werkingswijzen en oplaadbaar via USB-kabel (inbegrepen), met een lithium-ionbatterij van 1800 mAh bij 12V. Antislip basis, gepresenteerd in een aantrekkelijke designdoos. Spaanse en Engelse handleiding beschikbaar.
Beschikbare RoHS, CE en germicide effectiviteitscertificaten.

't Sween 17 - 2160 Wommelgem   

                       

brigitte@ingenio-marketing.be                            

                             

+32 - 0477 50 00 80                                           


BE0653.981.918  


GDPR - algemene voorwaarden Ingénio

Copyright © All Rights Reserved